شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع) منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است
سرخط خبرها

از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد

  • کد خبر: ۳۰۷۶۲۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد
شهردار منطقه ۷  مشهد و معاونانش، در نشست ملاقات مردمی به دغدغه‌ها و مشکلات شهروندان پاسخ دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار منطقه ۷  و معاونانش در نشست ملاقات مردمی به دغدغه‌ها و مشکلات شهروندان پاسخ دادند؛ برنامه‌ای که به گفته مجید وحدتی پور، شهردار منطقه ۷  به روز خاصی در هفته اختصاص ندارد و اگر پای جلسات اداری در میان نباشد، برای ارباب رجوع هایش در محل دفتر کارش، وقت می‌گذارد تا به صورت موردی مشکلاتشان را رفع کند. در آخرین دیدار دوطرفه او با شهروندان که نخستین برنامه ملاقات مردمی زمستانی او نیز به حساب می‌آید، شهردار منطقه ۷ به دغدغه و درخواست بیش از ۱۰ شهروند پاسخ می‎دهد. محور بیشتر مشکلات مردم درباره ساخت و ساز است. مواردی نظیر ملک‌های معارض، گره‌های کور در ساخت و ساز و دیگر موارد.

شهردار منطقه ۷  در حاشیه این نشست، بخشی از مشکلات شهروندان به ویژه در زمینه شهرسازی را بر اثر نداشتن اطلاعات و آگاهی کافی از مقررات و ضوابط شهرسازی می‌داند؛ بنابراین همین افراد با راهنمایی‌های لازم و مشاوره درست راه برون رفت از مشکل را درمی یابند یا با استدلال‌های قانونی قانع می‌شوند و مسیر حل مشکل تسهیل می‌شود.

بدون تعارف با شهردار منطقه ۷

تعدادی از شهروندان خانوادگی به دفتر شهردار مراجعه کرده‌اند تا به اصطلاح از عمق مشکلشان بگویند. عده‌ای کلی مدارک و پرونده زیر بغل زده‌اند تا با ارائه مدارک و مستندات بیشتر، زودتر به نتیجه برسند. برخی درخواست‌های مردم و پاسخ شفاف شهردار منطقه از نظر می‌گذرد.

جوی مزاحم: ملکم در خیابان سپاه حوالی سیدی است. شهرداری منطقه ۷ اقدام به جدول کشی کرده است و این جدول دقیقا از میان زمین متعلق به پدرم می‌گذرد. بار‌ها به شهرداری مراجعه کرده‌ام و موضوع را اطلاع داده‌ام و درخواست داشته‌ام تکلیف این کانال یا جوی را مشخص کند، اما اتفاق خاصی نیفتاده است.

شهردار منطقه ۷: طبق بررسی‌های انجام شده کارشناسان، حق با شهروند است و جوی از مسیر ملک شهروند منحرف و اصلاح هندسی به زودی انجام می‌شود.

ملک در معبر: چند سال پیش برای اینکه کار مردم راه بیفتد، حاضر شدم با شهرداری همکاری کنم، اما هیچ گاه فکر نمی‌کردم که شهرداری با ما خوب تا نکند. ماجرا از این قرار است که ملک ما در خیابان طرق است. از قضا همان موقع می‌خواستند همان محدوده را خیابان بیست متری احداث کنند و خانه ما معارض این خیابان عریض و طویل بود.

همان موقع برای اینکه کار مردم و شهرداری راه بیفتد حاضر شدیم با شهرداری صلح کنیم. اما این صلح همان و گره در کارمان افتادن همان. شهرداری به ازای ملکی که از ما گرفت، آپارتمانی در نقطه‌ای بسیار دور در میدان معراج به ما داد که به نظرم به اندازه ملکم ارزش دار نیست. از طرفی هم یک عمر در همین محله زندگی کرده‌ایم و به همین جا تعلق داریم و نمی‌توانیم این قدر راه دور برویم. درخواستم این است شهرداری که ملک و آپارتمان کم ندارد یکی از همین‌ها را که نزدیک‌تر است برای ما که سن و سالی ازمان گذشته است اختصاص دهد.

نکته بعدی درباره زمینم این است که بخشی از آن حدود ۷۰ متر در مسیر نبود و هنوز به جای خود باقی است، اما هر روز برای آن مالکی پیدا می‌شود یا همسایه‌ها بدون اجازه‌ام خودرو خود را در آن پارک می‌کنند. با این شرایط ممکن است چند وقت دیگر صاحبی برای آن پیدا شود. شهرداری به کمک ما بیاید و کروکی دقیق به ما بدهد تا بتوانیم طبق نقشه دور آن را محصور کنیم یا دیوار بکشیم.

شهردار منطقه ۷: شهرداری دقیقا طبق مفاد صلح نامه عمل کرده و واحد معوض هم طبق نظر کارشناس بوده است. باید طرفین به اجرای صلح نامه پایبند باشند. پیشنهاد ما این بود که همان موقع توافق ملک معوض را تحویل می‌گرفتید و تبدیل به احسن می‌کردید و واحدی در همین محدوده دلخواه خریداری می‌کردید.

برای ملک معوض و اجرای محتوای صلح نامه و نارضایتی مطرح شده، می‌توانید به سازمان زمین و مسکن شهرداری مراجعه و ادعای خود مبنی بر دور بودن مسیر واحد پیشنهادی از سوی شهرداری را اعلام کنید.

همچنین جهت تسهیل در کار، یکی از همکاران ما در حوزه شهرسازی به عنوان نماینده منطقه ۷ شهرداری، شما را هنگام مراجعه به سازمان زمین و مسکن شهرداری همراهی می‌کند.

تأکید می‌کنم که هیچ کسی حق تصرف باقی مانده ملک را ندارد و چنانچه تصرف، تعدی یا مزاحمتی در محدوده زمین شما از سوی دیگری شود، می‌توانید از مرجع قضایی پیگیری و در شورای حل اختلاف طرح دعوا کنید.

همکاران نقشه بردار در اولین فرصت به محل مورد اشاره شما مراجعه می‌کنند تا باقی مانده زمین را تعیین تکلیف کنند و در این باره هنگامی که کروکی و محدوده اش دقیقا مشخص شود می‌توانید به راحتی آن را دیوارکشی کنید.

ساخت هوایی: سال هاست مستأجرم. به لطف باجناقم با هزینه‌ای مقرون به صرفه و با هزار و یک قرض و قوله هوایی ملکش را خریدم. می‌خواهم اجازه بدهید این قسمت از این آپارتمان را بسازم تا سرانجام در ۶۰ سالگی صاحب خانه شوم.

شهردار منطقه ۷: ملک ساخته شده پروانه ساختمانی و پایان کار ندارد و از اساس خلاف ساخته شده است. به همین علت ما نمی‌توانیم خلاف ضابطه عمل کنیم. اینکه بخواهید خانه دار شوید حق شماست، اما از راه درست و قانونی این کار باید اتفاق بیفتد.

همچنین طبق مستندات، این آپارتمان دوطبقه، تأمین پارکینگ ندارد. برای اینکه قانونی این موضوع را پیش ببریم پرونده آن را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع می‌دهیم تا اصل و اساس این آپارتمان دوطبقه درست شود. در حال حاضر اجازه ساخت طبقه دیگر با این شرایط امکان پذیر نیست.

چالش مربیان فرهنگی: از استادان طرح «ترنم زندگی» هستم که هشت کارگاه در مناطق محروم و حاشیه شهر برگزار کرده‌ام. در طرح «ریحان شهر» هم حضور فعالی داشته‌ام، اما با همه این خدمات مقدار زیادی از مطالبات مالی‌ام، پرداخت نشده است. به هرجا هم که فکر کنید رفته‌ام، اما متأسفانه پاسخ درست و حسابی دریافت نمی‌کنم یا برخی از آن‌ها می‌گویند به ما ارتباطی ندارد و بروید برای هر کسی که خدمات ارائه داده‌اید از همان‌ها دستمزدتان را دریافت کنید.

از آنجایی که کارگاه‌های برگزار شده در محدوده منطقه ۷ شهرداری بوده است از شما می‌خواهم پیگیر حق و حقوقم باشید تا این طور برخوردی غیرفرهنگی با استادی فرهنگی تکرار نشود.

شهردار منطقه ۷: ابتدا برای پیگیری درخواستتان باید مشخص شود طرف حساب مستقیم شما، پیمانکار است یا شهرداری مرکز؟ زیرا این دو موضوع متفاوت است.

در هر حال برای اینکه به حقتان برسید باید نزد هر کسی که قرارداد بسته‌اید، بروید و مطالبه گر باشید. چنانچه با بخش فرهنگی شهرداری منطقه ۷ قراردادی دارید تا ریال آخر آن پرداخت می‌شود. طبق استعلام با حوزه فرهنگی، قراردادی ندارید.

اما برای اینکه زودتر به حقتان برسید شخصا با معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت‌و‌گو می‌کنم و مسئله تان را در میان می‌گذارم.

اما و اگر‌های یک نهر قدیمی: زمینی سمت شهرک طرق داریم که کاربری اش، تجاری است. در این زمین نهری قدیمی است. از شرکت آب منطقه‌ای استعلام گرفته‌ایم و پاسخ داده‌اند نهر متروکه است. به صورت قانونی تکه مجاور این زمین را خریداری کردیم که اتفاقا همین نهر از آن می‌گذرد. برای قولنامه و کار‌های اداری و اجرایی به سبب وجود همین نهر به مشکل برخورده‌ایم. ما معتقدیم این نهر در سوله و زمین ما قرار گرفته؛ بنابراین مالکیم، اما شهرداری نظر دیگری دارد و اجازه ساخت و ساز در محدوده نهر یا کال را نمی‌دهد. ما هم در این میان مانده‌ایم چه کنیم.

شهردار منطقه ۷: اگر نهری داخل ملک است، متعلق به شخص است و آن‌هایی که در معابر عمومی است، مربوط به شهرداری است. این را نباید از نظر دور داشته باشید که بعد‌ها ممکن است افرادی پیدا شوند و خود را مالک نهر معرفی کنند و مدارک و مستنداتی ارائه بدهند؛ به همین علت باید شهرداری برای ارائه مجوز‌های قانونی، با ملاحظه پیش برود.

تنها راهکار تعهد محضری به شهرداری است که تا رأسا پاسخ گوی فرد یا افرادی باشید که ممکن است هر زمان برای این نهر ادعای مالکیت کنند.

نکته بعدی اینکه کال یا همان نهر از وسط این زمین‌ها عبور کرده و به اصطلاح در حریم کال است و طبق طرح تفصیلی، امکان سند دادن به قطعه جدید نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->